Udendørs Tørrestativ

Tørrestativ fra Kbk Metal opstillet i smagfuldt Boligbyggeri

Ved formgivning af dette smukke og tidløse Udendørs Tørrestativ skaber KBK metal, synergi mellem Havens indretningselementer og Husets ydre.

Design Tørrestativ

Tørrestativet er designet af solide materialer og er rustbeskyttet med en galvaniseret overflade. Designet er udviklet så det matcher havens indretning og husets ydre indretning, dette valg er helt bevidst og skal sikre dig et Tørrestativ med rigtig lang levetid både i design og holdbarhed.

Med andre ord, Dette Udendørs Tørrestativ giver Haven et Aktiv der holder i rigtig mange år.

Udendørs tørring | Den økonomiske og miljørigtige metode

Udendørs tørring af tekstiler er både en miljømæssig og økonomisk god investering for dig som forbruger. Derudover gavner det også samfundets samlet udledning af co2, at flere vælger udendørs tørring frem for maskintørring i tørretumbler.

Jo vidst! er der både produktions og miljømæssige omkostninger ved fremstillingsprocessen af dette Tørrestativ, men sammenlignet med f.eks. en tørretumbler så er de omkostninger ret beskedne. Desuden er holdbarheden af en Tørretumbler noget kortere end et udendørs tørrestativ fra KBK metal.

Vedligeholdelse er der ikke meget af, du skal regne med, afhængig Tørrestativets placering, at snoren skal udskiftes med et interval på 3-5 år.